Kezdőlap

A polcok bérbevételéhez kapcsolódó iratmintákat tudod innen letölteni.

Bizományosi szerződés
Kérjük, a szerződést töltsd ki saját adataiddal és kinyomtatva hozd magaddal. Ez a szerződés elengedhetetlen ahhoz, hogy elhelyezhesd a portékádat.
Szerződés minta
Üzletszabályzat
Ez a dokumentum tartalmazza a Polc Placc szolgáltatások igénybevételének részletes feltételeit, felek jogait és kötelezettségeit. Az Üzletszabályzat tartalmazza továbbá az Ügyféllel kötött szerződések feltételeit. Az üzletszabályzat a szerződés elválaszthatatlan része.
Üzletszabályzat
Leltárív
A portékáidat ezzel a dokumentummal tudjuk befogadni. Kitöltheted kézzel, vagy számítógépen. Hogy időt spórolj, célszerű előre elkészíteni. A leltárív a szerződés elválaszthatatlan része.
Leltárív
Átárazás
Ha a bérleti időszak alatt szeretnéd megváltoztatni bármelyik portékád árát, ezen a dokumentumon kell azt megadnod. A termékkód így megmarad, csak az ár változik.
Átárazás
Visszáru
Ha bérleti időszak alatt valamit levennél a polcról (mert pl. máshol adtad el, vagy kiállításra vinnéd) akkor ezt a dokumentumot kell kitöltened.
Visszáru
Árcimkék
Ezekben a dokumentumokban találhatod meg az árcimkéket, kérjük hogy ezeket töltsd ki az árazáshoz. Választhatod a pdf. vagy a doc. formátumot. A pdf. formátumot kézzel tudod kitölteni, a doc. formátumot szerkeszteni is tudod. A cimkéken a "/" jel elé a Polc Placc által megadott partnerkódodat, utána pedig az árukódokat tüntesd fel. Ha a leltárívet a megadott xls táblázatban jól töltöd ki és elküldöd nekünk, akkor kérésedre az árcimkéket mi is elkészítjük és nyomtatható formában visszaküldjük neked.
Árcimke Árcimke
OpenOffice
Ha nem rendelkezel a Microsoft Office vagy az OpenOffice valamelyik verziójával, a fenti .xls és .doc fájlok megnyitásához az ingyenesen elérhető OpenOffice-t az alábbi linkről töltheted le.
OpenOffice letöltés
Adobe reader
Ha nem rendelkezel pdf olvasó fájlal, a .pdf fájlok megnyitásához az ingyenesen elérhető Adobe reader-t az alábbi linkről töltheted le.
Adobe reader letöltés