Kezdőlap

Eladóknak.
Mutasd meg itt, milyen kincseid vannak!

Van egy pár régiséged, megunt vagy feleslegessé vált holmid amiket sajnálnál kivinni a bolhapiacok turkálós asztalaira vagy pokrócaira, vagy túl nehézkesnek találod az online licitálós oldalakat? Akkor bérelj egy polcot nálunk. Így majd a kincseid egyszerűen gazdára találnak. A lényeg az, hogy nem kell az egyébként is drága idődet a zsúfolt bolhapiacokon töltenend szélben, nagy melegben. Legyen egy polcod Győr belvárosában!

Alkotóknak.
Mutasd meg, mit tudsz!

Ha szeretnéd megmutatni mindenkinek alkotásaidat, de nincs lehetőséged saját boltot nyitni, mi megoldást kínálunk neked. Bérelj nálunk egy polcot, és mutasd meg a saját készítésű fotóidat, képeidet, játékaidat, szobraidat, állíts ki ruhákat, táskákat, kalapokat, ékszereket és plüssállatokat, saját kézzel rajzolt képregényeket és illusztrációkat, vagy bármit, amit megalkottál. Legyen egy polcod Győr belvárosában!

Nincs jutalék, csak bérleti díj!

Kedvező áron bérelhetsz nálunk polcot az eladásra szánt dolgaidnak a polcokon. Szívesen adunk tanácsokat is, hogyan rendezd be a polcodat, milyen portékákra van nagyobb kereslet. És persze vannak vonzó kedvezményeink a hosszabb távú bérleti díjakra.