Kezdőlap

A koncepció.

A Polc Placc egy találkozóhely vásárlók és eladók számára. Legyél akár eladó - kicsi vagy nagy -, akár gyűjtő, akár alkalmi vásárló, akár győri, akár turista egy piacteret kínálunk nektek amit saját magatok alakíthattok ki. A Polc Placc üzletben több mint 70 polcról tudsz vásárolni vagy eladni saját készítésű vagy otthon feleslegessé vált, megunt, kinőtt kincseket. Ezt a helyet a ti kedvenc tárgyaitok és az általatok készített termékek töltik meg élettel. Ha vásárolni szeretnél, itt a kiegészítőktől kezdve, művészeti alkotásokat, régiségeket, ékszereket, könyveket, játékokat, vagy más olyan dolgokat is megtalálhatsz, amikre nem is gondolnál.

A hét hat napján tudod itt nyugodt környezetben győri művészek, kézművesek és kreatívok munkáit megismerni, vagy tudsz másnak már feleslegessé vált tárgyaiból válogatni. A termékeket megismerheted, kézbe veheted, kipróbálhatod.

Ha szeretnél eladni valamit, bérelj egy polcot és a bérleti időszak alatt tetszésed szerint rendezheted a dolgaidat, kicserélheted azokat, dekorálhatod a polcot, az árakat módosíthatod, ahogy szeretnéd. Az értékesítést bízd ránk, és a bérleti időszak végén megkapod a teljes bevételt. Nincs jutalék, csak bérleti díj! Ha nem tudtál mindent eladni, egyszerűen hosszabbítsd meg a bérleti időszakot.

1. lépés - bérelj polcot

2. lépés - rendezd be

3. lépés - örülj a bevételednek